Zindelijkheids Broekjes

Maak de zindelijkheidstraining leuker en makkelijker met zindelijkheid broekjes. Het is nooit echt leuk om een kind zindelijk te laten worden, u bent er namelijk toch altijd weer langer mee bezig dan u denkt. Sommige kinderen zijn pas zindelijk na een paar jaar! Door middel van een zindelijkheids broekjes kan u dit proces net een beetje makkelijk maken.

Zindelijkheids Broekjes kopen

Zindelijkheidstraining broekjes zijn in het bijzonder ontworpen zodat ze kleine en middelgrote ontlasting absorberen en zijn dunner en comfortabeler dan de normale luiers die een kind draagt. En geven in tegenstelling tot een gewone luier het kind bij een mogelijk ongeluk het vervelende gevoel van een kletsnatte broek. Het is dus voor beide partijen gewoon een ideale oplossing. Oefenbroekjes zijn geschikt voor dagelijks overdag gebruik voor het opvangen van kleinere ongelukjes met urine. Laat uw kind tijdens gebruik op den duur naar het potje of de toilet gaan. Voor ‘s-nachts zijn de oefenbroekjes niet geschikt, hier is een luier beter op zijn plaats. Oefenbroekjes zijn opgebouwd uit vier lagen, een binnen en buitenlaag van de stof katoen en een enkele absorberende tussenlaag, de broekjes worden in altijd zo gemaakt en voldoen aan alle eisen die je maar nodig kan hebben voor uw kind

De oefenbroekjes zijn opnieuw te gebruiken. Ze zijn uitwasbaar tot 90 graden, keer de broekjes eventjes binnen buiten voor je ze in de wasmachine stopt, laat deze drogen op de waslijn of op een laag programma in de droger. Door het ontzettend leuke ontwerp , het draagcomfort en het feit dat deze door het kind makkelijker aan gaan is dit echt een goede oplossing voor uw kind. Op onze site kunt u alle mogelijke ontwerpen en patronen bekijken, er zijn er echt super veel. Zo is er voor ieder wel wat wil. Ook kunt u op de site alle contact gegevens vinden, deze kan u raadplegen als u nog vragen hebt. Hopelijk zien we u snel terug bij onze site, maak de stap en zorg voor een leuker zindelijkheidsproces. Dit is natuurlijk altijd top! Voor meer informatie over de broekjes kunt u ook gewoon op internet kijken, hier is nog veel meer uitgelegd.

Wasbare_luier_trainer_zindelijkheid_bamboe_meisje_rood_groen_aardbei